Buitenslaper

Collectie MÊH vormt haar collectie vanuit projectcasussen. In 2015 gaat Collectie MÊH in samenwerking met schaapskudde ’t Niejboer de Buitenslaper ontwikkelen.

TSA_20140901_0155

Warmte en comfort
Warm en comfortabel wegdromen onder een fonkelende sterrenhemel, dit kan met de Buitenslaper van Collectie MÊH. Door het gebruik van Nederlandse wol biedt deze eigentijdse buitenslaper optimaal slaapcomfort aan mensen die willen slapen midden in de natuur.

Gezond
Buiten slapen is gezond. De frisse buitenlucht heeft een positieve invloed op de longen. Mensen die buiten slapen hebben een verbeterde weerstand en slapen langer en dieper. De wol in de hangmat houdt de spieren warm en soepel.De buitenslaper zorgt ervoor dat jong en oud, uitgerust de dag kan beginnen.

Wol, dicht bij de natuur
Het is niet langer nodig om een tent mee te nemen of een slaapzak. De Buitenslaper is een wollen hangmat die voorzien is van een wollen deken die helemaal vastgemaakt kan worden aan deze wollen hangmat. Wol is een 100% natuurlijk materiaal die u op een comfortabele manier warm houdt. Hiernaast is wol waterafstotend en zorgt er voor dat u in uw Buitenslaper droog blijft.

Buiten slapen in de buitenslaper.

Buiten slapen in de buitenslaper.

De Buitenslaper is al voor € 645,- te koop bij collectie MÊH, stuur een mail met uw bestelling en wij nemen contact met u op om de bestelling te verwerken.